dijous, 7 de febrer del 2008

Bucuresti

Ja estem a Bucuresti. Cansats i bruts com mai. Aquesta nit sortim a sopar amb l'Iva (a veure on ens porta...) i demà tornem a casa. Hem de confirmar el vol i encara no sabem l'hora, o sigui que ja ens apanyarem.

Avui el dia està gris i fosc. Potser és el nostre mal humor de fi de vacances però Bucharest es realment una ciutat molt lletja. Hem estat tres hores voltant amb el cotxe intentant trobar un alberg on dormir. Desesperant: un caos de carrers, contaminació, gent pitant, etc.

De totes maneres, un país increïble. Avui hem estat a les pistes de Sinaia, amb poca neu, però amb unes infraestructures noves que estan construint que rite tu de bakeira.

3 comentaris:

Pep Vivó ha dit...

Casun l'olla, fot la tira de dies que volia ESCRIURE i no podia pel rotllo aquest del google i jo sense recordar que tinc adreça de gmail i amb problemes per esciure-us. Per fi puc tot i que torneu demà.
Quin viatge més guapu que us heu parit "podrits" (Jaume dixit)
Això del blog és una passada tot i que no he pogut comentar res fins ara, he seguit tots els comentaris i fotos i aquí a Tetassa fotent-me de calor com tots els parents i amics que us escriuen.
Quines esquiades, quines nevades, des del sahara català ens morim d'enveja sana perquè no trepitgem neu guapa des de temps immemorials.
Pep takatu

Nas ha dit...

Doncs aqui avui fa un solet ben "guapu". Que passa gent de Terrassa, us veig una mica nostalgics pel tema "neu". Ja ho sabeu, heu de ser tant avispados com aquesta parella, que aqui no hi ha neu, no passa re, anem cap a Rumania.
Que tingeu un bon sopar, i una bona tornada. Us heu de recuperar aviadet, que la setmana que be hi ha el festival de Telemark de Cerler.
En parlem.....

Gemma & Navarrus

Anna ha dit...

Hola!!!

Avui se us acaba el viatge... però aqui us estem esperant per a que ens ho expliqueu tot i ens ensenyeu les fotos.

Dilluns a ca'n culleres!!

Anna