dimarts, 5 de febrer del 2008

Moooolt cansats!

Aquest pais es impresionant, hi ha moltes ciutats xules per veure i molts boscos i muntanyes per perdre's-hi ben perdut i sobretot moltes carreteres (i no tant carreteres) per anar amunt i avall, pero la veritat es que el cansament acumulat, els encostipats i els mals de panxa ja es fan notar!

Pel que fa al fred, sembla que han pujat les temperatures o es que ens hi estem acostumant, en tot cas ja no anem tremolant pel carrer com dos pollets. Ja fa dies que no veiem nevar, i es que ens hem allunyat una mica dels Carpats, la serralada que en forma de ferradura travessa Romania pel mig.

Ahir vam tornar a Cluj Napoca, on ja hi vam estar dos dies enrera per visistar el museu de l'Espeleologia que vam trobar tancat, esperem que avui estigui obert, de fora tenia bona pinta.

Ja som dimarts, i divendres tornem, realment hem arrossegat els esquis pero no hem esquiat gaire, avui ens tornem a apropar als Carpats a la zona de Pedreal, ja de tornada capa Bucharesti, on hi ha una zona d'esqui i cabanes (els hotelets de muntanya de Romania) que te molt bona pinta.